Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Silver Kuusik visati EKREst välja, mis saab tööst Tartu volikogus?

Copy
Tartu linnavolinik Silver Kuusik Tartu rahu 104. aastapäeva tõrvikurongkäigul, mille korraldas EKRE. Ta kandideeris erakonna esimeheks, aga heideti teisipäeval erakonnast välja.
Tartu linnavolinik Silver Kuusik Tartu rahu 104. aastapäeva tõrvikurongkäigul, mille korraldas EKRE. Ta kandideeris erakonna esimeheks, aga heideti teisipäeval erakonnast välja. Foto: Sille Annuk

Veel täna päeval kandidaat EKRE juhi kohale Silver Kuusik heideti õhtul erakonna juhatuse koosolekul erakonnast välja. Vahetult pärast otsust naljatas ta, et saab nüüd ise ka aru, et erakonna esimeheks ta enam kandideerida ei saa.

Kuusiku esimesed kommentaarid senise koduerakonna ladviku otsusele olid emotsionaalselt laetud, aga ta tõdes, et olukord vajab veel selginemist.

Kohaliku poliitika vaates on oluline, et Kuusik on Tartu linnavolikogus EKRE fraktsiooni esimees. Erakonnast välja heitmine iseenesest ei takista fraktsioonis ja ka selle juhina jätkata – see on valitud saadikute vaheline asi. Kuusik ütles, et tema hinnangul on fraktsioon võrdlemisi ühtne.

Tagasi üles