Lugeja hämmeldus: miks tuhiseb nr 6 buss kesklinnas peatusest mööda?

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Buss number 6 tuhiseb Kvartalist mööda.
Buss number 6 tuhiseb Kvartalist mööda. Foto: Margus Ansu

Miks ei peatu buss nr 6 enam Tartu südalinnas Kvartali juures Soola I peatuses, küsib Tartu Postimehe lugeja. Tartu linnaliinidel sõitva Go Busi esindaja teatas, et tegu oli eksitusega.

Teised sarnast marsruuti sõitvad bussid, 7 ja 13, peatuvad seal, aga number 6 enam mitte, pahandas lugeja. 

«Soola I oli peamine sõlmpeatus, kus sai valida kolme liini vahel, mis parasjagu kõige sobivamal ajal ette sõitis. Nüüd võib neist ühel liinil ainult mööduva bussi tagatulesid vaadata, nr 6 peatub Raeplatsil ja sealt järgmisena alles Aida peatuses,» selgitas lugeja, kel jääb arusaamatuks, millal ning miks säärane muudatus tehti.

Go Busi Tartu linnaliinide teenindusjuht Sirle Prangel selgitas, et tegu on eksitusega ning bussid peatuvad ikka endiselt Soola I peatuses. «Info liin 6 väljumise kohta on tehnilise viperuse tõttu praegu puudu Soola I peatuses olevalt elektrooniliselt tabloolt,» lisas ta.

Vea kõrvaldamisega tegeletakse ning homsest on liin 6 väljumised infotablool taas kuvatud. «Palume võimalike arusaamatuste pärast vabandust,» sõnas Prangel.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles