Politseile andsid tööd loomade julmad kohtlejad ja vargad

Kelly Olesk
, Reporter
Copy
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Nädalavahetusel andis politseile tööd loomade julm kohtlemine. Ehkki asjaolusid veel selgitatakse, on teada, et Jõgeva linnas Jaama tänaval lõi 54-aastane mees koera jalaga. 

Lisaks laekus politseile teade Nõo vallast Voika külast, kus põllumajandus- ja toiduameti ametnikud tuvastasid loomade korjused. Sündmuskohalt leiti üle kümne karilooma korjused. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

Ja nagu majanduslikult raskel ajal tavaks, sai politsei teateid vargustest. Läinud teisipäeval avastati, et Tartus Vana-Ihastes on Hobuseraua tänava ehitusobjektilt varastatud tööriistu. Kahju jääb 610 euro kanti.

30. mail varastati Tamme puiesteel garderoobi jäetud iPhone 11 mobiiltelefon. Kahju on 300 eurot.

Samal päeval anti teada, et Anne tänava kortermaja rattaparklast on varastatud jalgratas Torpado, kahju 350 eurot. 28. mail varastati Kalevi tänavalt posti külge lukustatud jalgratas. Kahju on 500 eurot.

Ka Annelinnas Sõpruse puiestee kortermaja keldris «töötasid» vargad, kes viisid sealt minema tööriistu ja muid esemeid. Kahju veel selgitatakse.

Lisaks laekus politseile teade, et Tartus Nooruse tänava eramust on minema viidud lihvija. Kahju on 2500 eurot.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles