Hale temp. Pika ninaga jäänud petturid varastasid pudelikorjaja kodust viis lihakonservi

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Tartus Riia tänaval elav petturite ohvriks langenud Ain Randmaa luges ette avalduse, mille ta ebameeldiva juhtumi pärast politseile tegi. Mees tunnistab, et on osaliselt ise süüdi, sest oli üleliia usaldav.
Tartus Riia tänaval elav petturite ohvriks langenud Ain Randmaa luges ette avalduse, mille ta ebameeldiva juhtumi pärast politseile tegi. Mees tunnistab, et on osaliselt ise süüdi, sest oli üleliia usaldav. Foto: Margus Ansu

Tartlane Ain Randmaa tegi aprillis oma tavapärase tiiru pudeleid korjates. Et mees saab toimetulekutoetust, siis on pudelikorjamine võimalus natuke lisa teenida.

Kuigi Randmaa käib pudeleid korjamas, on tegemist igati korraliku mehega: seljas puhtad riided, alkoholi tarvitamisega kimpus pole ja kirjaoskus on samuti tasemel.

Kesklinnas Ahhaa keskuse lähedal prügikaste kontrollides hõikas teda noormees valgest Volkswageni autost ning kutsus enda juurde. Pakuti tööd, vaja oleks hooldada üht vana meest, kes endaga toime ei tule. «Muidugi olin ise loll ja uskusin,» nentis Ain Randmaa. Eluilmaski poleks ta uskunud, et satub petturite ohvriks.

Paistsid head poisid

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles