Galerii ja video Hanza uue tööstushoone avamine käis kui rokk-kontsert

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy

Sarvilise soenguga trummar Peeter Jõgioja juhatamas külalistest koosnevat trummiorkestrit, slackline'i maailmameister Tauri Vahesaar tegemas peadpööritavaid trikke kahe suure tööstushoone katuse vahele veetud peenikesel nööril, tulevärk ja ansambel Puuluup pealekauba. Sellisel suurejoonelisel moel avas Hanza Mechanics reedel Tartu külje all Vahi tööstuspargis uue tootmishoone.

Masina- ja metallitööstus Hanza Mechanics kolis lehtmetalli tootmise Tartust Vahi tööstusparki juba 2012. aastal. Kohe pärast kolimist oli selge, et ruumist tuleb puudu. 2022. aastal valmis ettevõttel seal uus masinatööstuse tootmine ja ladu ning kaks aastat hiljem, nüüd juunis, sai pidulikult avatud lehtmetalli tootmise juurdeehitis.

Avamispeol möllust puudu ei tulnud. Suupisteampsu ja šampanja kõrvale sai jälgida, kuidas slackline'i maailmameister Tauri Vahesaar kahe Hanza Mechanicsi tootmishoone katuse vahele sätitud lindil kätel kõnnib ja tireleid teeb, saateks muusika ja tulevärk.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles