Päevatoimetaja:
Richard Särk

Kõrvekülas valmis välijõusaal, mida ei tohi kasutada

Copy
Tartu valla spordikool paigaldas täna välijõusaali, mille rajamine on kaasava eelarve võiduidee. Et dokumendid vajavad veel korrastamist, siis ei tohi seal kuu lõpuni treenida.
Tartu valla spordikool paigaldas täna välijõusaali, mille rajamine on kaasava eelarve võiduidee. Et dokumendid vajavad veel korrastamist, siis ei tohi seal kuu lõpuni treenida. Foto: Tartu valla spordikool.

Tartu valla kaasava eelarve ideed kogusid sel aastal kokku 1651 häält, kõige menukamaks osutus Kõrveküla välijõusaal 381 häälega. Välijõusaal sai täna Kõrveküla põhikooli ja spordihoone vahel paika, aga seda ei tohi kasutada enne kuu lõppu. 

Kuni dokumentide ja kooskõlastuste vormistamiseni ei saa välijõusaali veel kasutada, andis Tartu valla spordikool sotsiaalmeedias teada. Spordikooli esindajad loodavad, et juuni lõpuks on kõik korras. Täpsem teave avamise kohta tuleb spordikooli lehele hiljem.

Tartu valla spordikooli direktor Agu Laas täpsustas, et ehitus käib. «Tartu vald ei ole objekti ehitajalt üle võtnud. Ka pole välijõusaal veel registrisse kantud,» lisas ta. Siiski ei arva Laas, et pelgalt silt koolilapsed seadmetest eemal hoiab. «Seda arvas ehitaja,» nentis ta.

Välijõusaal asub Kõrveküla põhikooli ja spordihoone vahel.
Välijõusaal asub Kõrveküla põhikooli ja spordihoone vahel. Foto: Tartu valla spordikool

Rahvahääletuse võitnud ettepaneku esitaja Valmar Kuke sõnul on välijõusaal suurepärane viis kutsuda inimesi värske õhu kätte sportima. Välijõusaali paigaldati vastavalt soovidele projekteeritud erisuguseid treeninguseadmeid.

«Kuna välijõusaal on Kõrveküla põhikooli ja spordihoone sisehoovis laste turnimisväljaku läheduses, saavad emad-isad ja lapsed samal ajal koos õues sportida,» lisas idee autor.

Tagasi üles