GALERII «Rahamaa» esietenduse publik sai osa glamuursest heaolust, murtud inimsaatustest ja kahtlase kapitali lõhnast

Copy

Kammivabriku lähema ja kaugema ümbruse parkimiskohad said sõidukeid tihedasti täis. Nendega saabus Eesti Draamateatri suurlavastuse «Rahamaa» esietenduse publik, keda ootas ees enam kui viiesajakohaline saal. Teatrikülastajate ees rullus lahti lugu, mis kergitab kaant rahvusvahelise rahapesu Pandora laekalt.

«Rahamaa» on lavastanud Hendrik Toompere jr. Publik sai osa glamuursest heaolust, palavikulisest energiast, murtud inimsaatustest ja kahtlase kapitali lõhnast. Erinevalt Tartu teatrite esietendustest oli «Rahamaa» puhul saalis erakordselt palju pealinlasi. 

Eesti-Taani koostöölavastuse näidendi on Mehis Pihla kirja pannud Eestit raputanud rahapesuskandaalide materjalidest paari aasta jooksul. Loo keskmes on Annelinnast pärit noormees Artur (Tõnis Niinemets), kes satub tutvuste kaudu tööle pealinna panga välispanganduse osakonda, mille põhiklientideks on kujunevad idabloki oligarhid.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles