Torm Metalli suure tootmishoone ehitus toppab

Kelly Olesk
, Reporter
Copy
Kadarik, Tüür. Arhitektid tegi Ropka tööstuspargis Inseneri 8 kinnistule Torm Metalli jaoks suure tootmis- ja büroohoone visandi.
Kadarik, Tüür. Arhitektid tegi Ropka tööstuspargis Inseneri 8 kinnistule Torm Metalli jaoks suure tootmis- ja büroohoone visandi. Foto: Eskiisprojekt

Tartu tootmisettevõtetel läheb üha kitsamaks, laienemiseks napib maad. Turu tänava ja Emajõe vahel areneb jõudsalt linnale kuuluv Ropka tööstuspark, seal on alles jäänud vaid mõni üksik vaba krunt. Samasugune on olukord ka Ravila tööstuspargis.

Olgugi et OÜ Torm Metall sõlmis juba aastaid tagasi Tartu linnavalitsusega Ropka tööstuspargis asuva Inseneri 8 kinnistu hoonestusõiguse lepingu, pole ettevõte veel seal uut tehast ehitama hakata jõudnud. Ja nii pea seda ei juhtugi. 

Linnavalitsuse teisipäevasel istungil sai metalliettevõte Torm Metall Ropka tööstuspargis ligi 18 000-ruutmeetrisele büroo- ja tootmishoonele küll ehitusloa, aga siiski ei plaanita aasta jooksul veel ehitama hakata.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles