Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Hilinejad peavad laulu- ja tantsupeo pileti eest maksma krõbedat hinda

Copy
Tartu lauluväljakule mahub laulupeo ajal ligi 10 000 kuulajat. Piletimüügi statistika näitab, et kallist piletihinnast hoolimata plats tühjaks ei jää, sest üldala on välja müüdud ning alles on ligi tuhat numbrilise istekoha pääset.
Tartu lauluväljakule mahub laulupeo ajal ligi 10 000 kuulajat. Piletimüügi statistika näitab, et kallist piletihinnast hoolimata plats tühjaks ei jää, sest üldala on välja müüdud ning alles on ligi tuhat numbrilise istekoha pääset. Foto: Margus Ansu

Vanarahva tarkus ütleb: kes hiljaks jääb, see ilma jääb. See kehtib ka järgmise nädala lõpus algava Tartu laulu- ja tantsupeo piletite kohta.

Laulupeo üldalale on piletid otsas, alles on vaid mõnisada numbrilist istekohta, mille eest tuleb välja käia 45 eurot. Ka tantsupeole on kolmapäevase seisuga alles ligi 200 piletit, nendegi hinnaks 45 eurot.

Soodsamaid pileteid sai osta mai lõpuni: märtsi lõpuni maksis laulupeo üldala pilet 15 eurot, mai lõpuni sai üldalale pileti veel 20 euro eest, aga mai lõpuks olid need välja müüdud.

Tagasi üles