Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Hiiglaslik kahepereelamu sai kohalike vastuseisust hoolimata kasutusloa (1)

Copy
Kambja vallavalitsus andis hiljuti kasutusloa Tõrvandis valminud pirakale kahepereelamule. Vallavalitsus küsis kasutusloa andmiseks nõusolekut ka 23 kohalikult, kellest tosin loobus sellest võimalusest, üks inimene oli kasutusloa andmise poolt ning kümme olid vastu.
Kambja vallavalitsus andis hiljuti kasutusloa Tõrvandis valminud pirakale kahepereelamule. Vallavalitsus küsis kasutusloa andmiseks nõusolekut ka 23 kohalikult, kellest tosin loobus sellest võimalusest, üks inimene oli kasutusloa andmise poolt ning kümme olid vastu. Foto: Sille Annuk

Tartu külje all Tõrvandis Saialille 37 aadressile kerkinud kahekorruseline hoone näeb välja nagu kortermaja, kuhu mahuks vabalt kuusteist korterit. Ehitusluba ning nüüd ka kasutusluba ütleb aga, et tegu on kahepereelamuga.

Nii arendaja kui ka Kambja vallavalitsus ei leia, et selle hoone puhul oleks midagi viltu, hoolimata asjaolust, et majaplaanide järgi peaks ühes korteris olema 12 tuba, seitse pesuruumi, neli rõdu ja kaks terrassi. Ka sai hoone kasutusloa, kuigi hulk naabreid selle andmisega ei nõustunud.

Meid on petetud

Tagasi üles