Rekordiliselt vara valminud Eesti maasikas seisab lettidel, klient ei oska seda otsidagi (3)

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Madise talu peremehe Madis Pennari sõnul võtab tema pere esimesi maasikaid kui preemiat hästi tehtud töö eest. Esimesed marjad süüakse alati ise, mitte ei saadeta hingehinnaga müügile.
Madise talu peremehe Madis Pennari sõnul võtab tema pere esimesi maasikaid kui preemiat hästi tehtud töö eest. Esimesed marjad süüakse alati ise, mitte ei saadeta hingehinnaga müügile. Foto: Margus Ansu

Esimesed maasikad vahukoorega sõime juba paar päeva tagasi, teatas Madise talu peremees Madis Pennar uhkusega selle nädala alguses.

Tartu vallas Vasula külje all suisa 20 hektaril laiuv talu kasvatab nii maasikaid, vaarikaid ning musti ja punaseid sõstraid kui ka ploome. Praegu on majapidamises kibekiire ja vaat et isegi ärev aeg, sest maasikad valmisid tänavu erakordselt vara. Nii väledat küpsemist ei osanud oodata peremees ise ega ammugi mitte ostjad.

Valus aasta seljatatud

Tagasi üles