Päevatoimetaja:
Richard Särk

Politsei palub abi sissemurdmistes kahtlustatavate meeste tuvastamisel (1)

Copy
Viimastel nädalatel on sissemurdjad Tartumaal ja Tallinnas pääsenud tuulutusasendisse jäetud või poolavali olnud akende kaudu mitmesse eramusse.
Viimastel nädalatel on sissemurdjad Tartumaal ja Tallinnas pääsenud tuulutusasendisse jäetud või poolavali olnud akende kaudu mitmesse eramusse. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub abi tuvastamaks kahte meest, keda on alust kahtlustada viimastel nädalatel Tartumaal ja Tallinnas toime pandud sissemurdmistes.

Viimastel nädalatel on Tartumaal ja Tallinnas sisse murtud tuulutusasendisse jäetud või poolavali akende kaudu mitmesse eramusse. Kaasa on viidud erinevaid esemeid. Nende juhtumite uurimiseks on politsei algatanud kriminaalmenetlused ning kõik täpsemad asjaolud on alles väljaselgitamisel.

Näiteks ööl vastu 27. maid murti Tartumaal Luunja vallas sisse elamusse. Esialgse hinnangu kohaselt viidi keldrist minema paarikümneeurone kruvikeeraja.

Politsei palub kõigil, kes tunnevad ära piltidel olevad mehed, sellest teada anda telefonil 112 või e-kirja teel aadressil lilian.palu@politsei.ee.

Politsei palub abi, et tuvastada kahte meest, mõlemat kahtlustatakse mitmes sissemurdmises.
Politsei palub abi, et tuvastada kahte meest, mõlemat kahtlustatakse mitmes sissemurdmises. Foto: politsei- ja piirivalveamet
Tagasi üles