Pizzapoisid laienes pealinnast Tartusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pizzapoisid avas müügikoha Tartus Riia tänava ja Väikese kaare ristis.
Pizzapoisid avas müügikoha Tartus Riia tänava ja Väikese kaare ristis. Foto: Margus Ansu

Neli aastat tagasi pealinnas tegevust alustanud ja nüüdseks viit müügikohta omav pitsakett Pizzapoisid avas möödunud nädalavahetusel uksed ka Tartus Riia tänavas.

Tartu Pizzapoiste omaniku Hans Talgre sõnul oli ülikoolilinna tulek paratamatu, kuna pitsaketi eesmärk on saada tuntuks üle Eesti. «Vaatame, kuidas Riia tänavas asi toimima hakkab, aga kui on jumet, planeerime Tartusse sellel aastal veel teistki kohta,» lausus Põlvast pärit Talgre ning pakkus, et see võiks tulla Annelinna.

Pizzapoiste soov on Talgre sõnul rõhuda värskele toorainele ja klienditeeninduse kvaliteedile. «Külmutatud tooteid me ei kasuta ja näiteks kana küpsetame ise kohapeal. Tähtis on ka töötajate rõõmsameelne olek ning hinna ja kvaliteedi suhe,» ütles Talgre.

Keskmise suurusega pitsa maksab uues kohas umbes kuus eurot. Peale pitsa pakutakse veel pitsataskuid, einesaiu ja värskeid salateid.

Kuigi Tartu esinduses on ka kohapeal söömise võimalus, rõhutakse siiski eelkõige kaasamüügile. Seetõttu ei nimetanud Talgre suurimateks konkurentideks teisi pitsarestorane, vaid kiirsöögikohti Sirius ja Fasters. «Just nende kliente püüame endale saada,» lausus Talgre, kelle sõnul on esimeste päevade tagasiside olnud positiivne.

Tulevikus on plaan pakkuda ka toidu kojuvedu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles