Lõunakeskuse jää võõrustab rahvusvahelist iluuisutamisvõistlust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iluuisutamise trenn
Iluuisutamise trenn Foto: MARINA PUSHKAR/PM/SCANPIX BALTICS

Tuleval nädalavahetusel korraldab iluuisutamisklubi Staar Lõunakeskuse jääl rahvusvahelise noorte iluuisutamisvõistluse Spring Cup 2012, mis on ühtlasi ka Tartu lahtised meistrivõistlused.

Kevadine mõõduvõtt toimub juba seitsmendat korda ning korraldaja Ardi Raudsepa sõnul on tegemist ühe tugevaima võistlusega Eesti võistluskalendris, mis mõeldud spetsiaalselt just noortele uisutajatele. Sel aastal on esmakordselt juurde võetud ja juunioride vanuseklass.

Võistlused peetakse vastavalt Rahvusvahelise Uisuliidu (ISU) regulatsioonidele ja Eesti Uisuliidu poolt kehtestatud klassifikatsioonile. Registreerunud on üle 150 võistleja, lisaks Eesti erinevate uisuklubide harrastussportlastele asuvad võistlustulle külalised Soomest, Lätist, Leedust, Valgevenest, Ukrainast, Venemaalt. Võistlejaid hindavad kahel päeval Eesti Uisuliidu kohtunikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles