Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Linnaametnikud lubavad tuleohtlikud garaažid viimaks ette võtta

Copy
Esmaspäeval veidi enne südaööd süttisid Jalaka ja Sepikoja tänava ristmikul garaažid, mille sees paistavad enamasti prügihunnikud.

 

 
Esmaspäeval veidi enne südaööd süttisid Jalaka ja Sepikoja tänava ristmikul garaažid, mille sees paistavad enamasti prügihunnikud.    Foto: Kristjan Teedema

Ropka tööstusrajoonis Sepikoja ja Jalaka tänava nurgal paistab ligi 850 ruutmeetril kohati rinnuni kasvanud hein ja prügihunnikute vahel paarkümmend väga kehvas seisus garaaži, mis on täis kuhjatud kõikvõimalikku prügi.

Garaažide kõrval seisavad ka mõned puruks löödud klaasidega autoromud, mis pole aastaid kohalt liikunud. Linna maa peal asuv prügimäge meenutav nurgatagune on elumajade kõrval üsna muutumatuna püsinud vähemalt 30 aastat.

Esmaspäeval kell 23.38 teatati häirekeskusele, et Sepikoja tänavas põlevad garaažid, mille läheduses on nii elumajad kui ka sõidukid. Päästjate kohale jõudmise ajaks põles kolm garaažiboksi lahtise leegiga. Kustutustööd kestsid kella 00.55ni. Garaažide sisemused hävinesid tules. Tulekahjude tekkimise põhjust päästjatel teada ei ole.

Tagasi üles