Intervjuu Kaspar Kokk: kuni linlastele ei ole terviklahendust, ei saa me öelda, et sõitke kastirattaga

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Tartu volikogu esimees Kaspar Kokk on paljudele tuntud kui endine tippsuusataja. Isamaa ridadesse kuuluv Kokk tegi eelmisel aastal koos sõpradega Toome tenniseväljakud korda ja käib seal ka ise mängimas.
Tartu volikogu esimees Kaspar Kokk on paljudele tuntud kui endine tippsuusataja. Isamaa ridadesse kuuluv Kokk tegi eelmisel aastal koos sõpradega Toome tenniseväljakud korda ja käib seal ka ise mängimas. Foto: Kristjan Teedema

Rattateede rajamine peaks käima käsikäes kiire ja mugava ühistranspordi arendamisega, ainult siis saaks loota, et inimesed loobuvad eraautode kasutamisest, leiab Tartu volikogu esimees Kaspar Kokk (41), samas aga möönab, et seesugune avaldus võib tekitada koalitsioonikaaslaste meelepaha. Isamaa piirkonna juhina valmistub Kokk tuleva aasta kohalikeks valimisteks olukorras, kus erakonna toetusreiting Tartus on küündinud rekordiliselt üle 30 protsendi.

Kuidas Tartu kultuuripealinnaks olemine on teie elu muutnud?

Ega ta minu elu ole senimaani mõjutanud ausalt öeldes rohkem kui see, et ma volikogu esimehe positsioonist tulenevalt olen selle sihtasutuse nõukogu liige ja käin nõukogu koosolekutel, täpselt nii tihti, kui neid on kokku kutsutud. Muus osas mõjutanud ei ole.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles