Elu ise Suunamudijast põllumees trotsib põuda ja ikaldust humoorikate videotega

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Vaimastvere Farmer Tõnis ajas vihmaloitsija ehk kollase kombaini keset võilillevälu, pani telefonist video käima, hüppas kombainilt maha ning nii sündiski farmer.tonis Instagrami kanalile järjekordne lustakas video.
Vaimastvere Farmer Tõnis ajas vihmaloitsija ehk kollase kombaini keset võilillevälu, pani telefonist video käima, hüppas kombainilt maha ning nii sündiski farmer.tonis Instagrami kanalile järjekordne lustakas video. Foto: Sille Annuk

Praegu tunnevad põllumehed kõige enam puudust vihmast, aga kuidas vihma loitsida? Vanarahva tarkus ütleb, et kui jätad rehad piidega ülespidi vedelema, siis läheb vihmale. Ja põllumeestele on aastatega selgeks saanud Murphy seadus, et kui kombain kõige kibedama viljalõikuse ajal välja ajada, hakkab raudselt sadama.

Jõgeva lähistel Vaimastveres tegutsev viljakasvataja Tõnis Soopalu (35), kes on sotsiaalmeedias tuntud kui Farmer Tõnis ning soovib ka siin loos esineda vaid eesnimega, teeb praegu vihma loitsimiseks kõik endast oleneva. Ta otsis üles kõik majapidamises olevad rehad ja keeras need piidega taeva poole.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles