Vargad ronivad elamistesse sisse ustest ja akendest (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
See kahtlane tegelane jäi turvakaamera pilti ööl vastu esmaspäeva Tartu külje all Veibri külas. Õnneks majapidamisest midagi kaduma ei läinud, kuid samal ööl tühjendasid vargad sealkandis vähemalt viit kodu.
See kahtlane tegelane jäi turvakaamera pilti ööl vastu esmaspäeva Tartu külje all Veibri külas. Õnneks majapidamisest midagi kaduma ei läinud, kuid samal ööl tühjendasid vargad sealkandis vähemalt viit kodu. Foto: Turvakaamera salvestis

Eestit tabanud kuumalainest lõikavad kasu ka pikanäpumehed. Politseile anti teada, et ööl vastu esmaspäeva käisid vargad Tartus viies eramajas. Kõigis neis olid uksed-aknad tuulutusasendisse või paokile jäetud ning ühes elamises käisid pikanäpumehed sees nii, et pererahvas magas samal ajal kõrvaltoas õndsat und.

Kõik teated nendest vargustest sai politsei Ihaste kandist. Ka sotsiaalmeedias levivad pildid kahtlasest tegelasest, kes Ihaste linnaosa lähistel Veibri külas elamusse sisse piilus.

Politsei käis sündmuskohtadel, kogus uurimiseks vajalikud tõendid ning neid juhtumeid lahendatakse ja kahtlustatavaid selgitatakse alustatud menetluses, ütles Tartu politseijaoskonna menetlustalituse juht Timo Reinthal.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles