Kenneth Raisma pälvis kaks Tartu meistritiitlit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Eva Peedimaa

Nädalavahetusel toimunud Tartu linna lahtistel meistrivõistlustel tennise paarismängus krooniti kahekordseks meistriks 14-aastane Kenneth Raisma, kes võitis meespaarismängu koos Säm Ulpiga ning segapaarismängu koos Eneli Lattikuga. Naispaarismängu valitsesid kindlalt õed Teele ja Tuule Tani, kes kogu turniiri jooksul ei loovutanud vastastele ühtegi setti.

Meespaarismängus, kus osales üheksa paari, osutuksid võitjateks Tartust sirgunud U14 klassi Euroopa edetabeli liider Kenneth Raisma koos Tallinnas tegutseva tennisetreeneri Säm Ulpiga, kui finaalis andsid vastased Henri Busch ja Mauri Mardisalu avasetis seisul 1:2 vigastuse tõttu loobumisvõidu. Pronksmedalid võitsid Marek Turu ja Joonas Tomingas, alistades kolmanda koha mängus 6:4 ja 6:2 Margus Laanemäe - Taavi Treieri.

Naispaarismängu finaalis võitsid Teele ja Tuule Tani tulemusega 6:3 ja 6:4 Karin Küttis - Anu Sisaski, pronksmedal kuulus üheksa paari osalusel toimunud võistluses Eneli Lattik - Grete Helena Roosele. Segapaarismängus sai oma teise kulla koos Eneli Lattikuga võistelnud Kenneth Raisma, finaalis mängiti 6:2 ja 6:2 üle Eva Mägi - Säm Ulp. Segapaaride pronks kuulus Madis Sprenk - Maarja Värvile, kes alistasid otsustavas mängus 6:4 1:6 14:12 Grete Helena Roose - Mauri Mardisalu.

30. märtsist 1. aprillini toimusid Tähtvere Tennisekeskuses Tartu linna lahtised meistrivõistlused meeste ja naiste üksikmängus. Tartu meistriks meeste arvestuses krooniti Lauri Lilleste ning naistest Tuule Tani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles