Esimest korda välja antud unistuste elluviija auhinna pälvis Tartumaa õpetaja

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Annika Tõnurist sai auhinnaks ka Morpho liblika ornamendi.
Annika Tõnurist sai auhinnaks ka Morpho liblika ornamendi. Foto: Ameerika kaubanduskoda

Ameerika kaubanduskoda andis koostöös Latitude59 konverentsi ning EO59 ettevõttega möödunud reedel esimest korda Eestis välja Pamela Luise dream lifter'i auhinna ehk unistuste elluviija tiitli. Selle pälvis mõne aasta eest Tartu aasta klassiõpetaja tiitli pälvinud Annika Tõnurist. 

Ameeriklanna Pamela Luise Picard (1964–2022) osales palju vabatahtlikus töös ja tegeles heategevusega ning temanimelise auhinna taga on Pamela Luise'i Eestis elav poeg Carl Pucci, kes on ettevõtte EO59 omanik.

Esimest korda välja antud unistuste elluviija tiitli võitis Annika Tõnurist, kes töötab Tartu lähedal Sillaotsa koolis klassiõpetajana ning juhendab noori õpetajaid, ta on võitnud ka Tartu aasta klassiõpetaja 2019 tiitli. Lisaks osaleb Tõnurist aktiivselt kodutütarde seltsi töös.

Annika Tõnurist on auhinnažürii hinnangul tõeline unistuste elluviija: ta tuletab meelde, et me kõik saame olla abivajavate inimeste lugude elluviijad. Auhind, mille ta pälvis, koosneb Morpho liblika ornamendist, rahalisest toetusest, ööst kahele hotellis Hilton Tallinn Park ning arengutreeningute sessioonidest.

Annika Tõnurist märkis, et tiitel teeb talle suurt au, kuid tähendab muu hulgas ka suurt vastutust, sest varem pole seda auhinda ju välja jagatud. «Pamela püüdis igal sammul inimesi aidata ning nende elu paremaks muuta. Võitjana püüan olla sama ambitsioonikas ning aidata viia ellu julgeid unistusi, nagu tegi seda Pamela oma elu jooksul,» kinnitas Tõnurist.

«Minu jaoks tähendab dream lifter'iks olemine ärgata hommikul ja leida võimalusi, mis annavad teistele inimestele jõudu, julgustavad, toovad lootust ka kõige hullemates olukordades,» jätkas võitja.

Pamela Luise'i auhinnale esitati seekord 11 kandidaati. Auhinnale panid õla alla Carl Pucci perekond, hotell Hilton Tallinn Park, Liisi Org (Latitude59) ning Megan Riley (MLR Strategies).

Pamela Luise'i auhinna kohta saab rohkem lugeda nende kodulehelt.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles