Piltuudis Saemehed asusid täna Tulbi tänava puude kallale (1)

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Esmaspäeva pealelõunal oli Tulbi tänaval langenud tosin puud ning parasjagu käis töömeestel nottide ja okste äravedu.
Esmaspäeva pealelõunal oli Tulbi tänaval langenud tosin puud ning parasjagu käis töömeestel nottide ja okste äravedu. Foto: Sille Annuk

Veeriku linnaosas Tulbi tänaval avanes esmaspäeva pealelõunal uudne, ent ootuspärane vaatepilt: esimesed paarteist vahtrapuud olid töömehed selleks ajaks juba langetanud, osa neist oli ka ära veetud.

Kell poole kahe ajal käis töö Tulbi tänava keskosas, kus üleskaevatud sõiduteel lebas mitu puud. Kokku oli selleks ajaks langetatud tosin vahtrat ning mõnelt oli maha saetud ka paar suuremat oksa. Parasjagu saed enam ei unnanud, vaid töölised laadisid notte veoauto kasti.

Suund oli helkurvestidega töölistel võetud Tulbi tänava algusesse ehk sinnapoole, kus kohalikel õnnestus viis elujõulist vahtrapuud hukust päästa. Esmaspäeva pealelõunaks polnudki töömehed nende kallale kippunud ning need pakkusid endiselt Tulbi kohviku kõrval päikesevarju.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles