Põllumajandusmuuseum kutsub lemmikloomapäevale

Tartu Postimees
Copy
Lemmiku lemmikloomapäeval möödunud aastal.
Lemmiku lemmikloomapäeval möödunud aastal. Foto: Erakogu

Eesti põllumajandusmuuseum Ülenurmel avas täna taas uksed lemmikloomadele ja nende omanikele. On hea võimalus nautida põnevat sündmust muuseumis koos oma karvaste ja suleliste sõpradega.

Lemmikloomapäev on saanud muuseumi traditsiooniks ning sel aastal on taas välja mõeldud vahva ja tegevusi täis programm. SA Eesti Maaelumuuseumite ürituste ja turunduse spetsialist Laura Rämman ütles, et lemmikloomapäeva korraldamine on ääretult vahva väljakutse. «Ootan isegi seda sündmust suure põnevusega. Ja mis kõige toredam – kõik lemmikud on oodatud!»

Üritus pakub mitmekesist ja meelelahutuslikku programmi kogu perele. Lõuna-Eesti koertekeskus esitleb areenil koeratõuge, MTÜ Rallikoer seab üles koerte rallikuulekuse näidisraja ning Uustalu miniloomaaed, Ponimaa ja Papagoi keskus rõõmustavad külalisi armsate loomade ja lindudega.

Politsei- ja piirivalveamet ning MTÜ Märjad Käpad tutvustavad teenistuskoeri. VET Buss teeb loomade tasuta ülevaatust ning Tartu väikeloomakliinik pakub PTA abiga lemmikutele tasuta marutaudivaktsiini.

Kohal on kauplejad ja muuseumirahvas õpetab, kuidas oma lemmikutele käepärastest vahenditest mänguasju valmistada. Kes plaanib lemmiku võtmist, siis kohal on Tartu loomade varjupaik, et anda uus võimalus koduta loomadele. Põnevaid hetki pakub ka lemmikute lemmiku valimine.

See on igati vahva päev, mis ei jäta külmaks ühtegi loomasõpra. Põllumajandusmuuseum kutsub osa saama ainulaadsest kogupereüritusest – tule koos oma lemmikloomaga ja veeda mõnusalt aega.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles