Tartu liikluspiirangute infot saab tellida meilile

Tartu Postimees
Copy
Nüüd saavad tartlased end liikluspiirangutega kurssi viia kaardirakendust kasutades.
Nüüd saavad tartlased end liikluspiirangutega kurssi viia kaardirakendust kasutades. Foto: Sille Võsaste

Tartu linn kutsub üles teeremontide perioodil kasutama liikluspiirangute kaardirakendust, kus saab infot kõikide liikluspiirangute kohta või tellida teavitus huvipakkuva piirkonna kohta otse meilile.

Veebilehel saab liiklusinfot otsida nii otsingusõna kui ka kaardivaate kaudu. Kaardivaates on näha kõik aktiivsed liikluskorralduse muudatused ning kaarti suurendades on näha piirangute täpne ulatus. Samuti on võimalik näha detailset infot ümberkorralduse põhjuse, kestuse ja kontaktide kohta.

Lisaks võimaldab rakendus tellida meilile teavituse algavate teetööde kohta. Teavitust saab tellida nii linnaosa kaupa kui ka joonistades kaardile täpselt see ala, mis inimest huvitab. Teavitus saadetakse meilile kõikide algavate sulgemiste kohta huvipakkuvas piirkonnas.

Eelmisel suvel valminud rakendus annab infot kõikide liiklust mõjutavate teetööde kohta. Lisaks on rakenduses välja toodud avalike üritustega seotud teede sulgemised ning ka liinibusside ümbersõidud. Kaarti uuendatakse pidevalt, mistõttu on värskeim info alati kättesaadav.

Tagasi üles