Ettevaatust Tartus sõidab jalgrattaga pervert ringi (2)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Tartus on viimase nädala jooksul olnud jalutajail kokkupuuteid ratturist ahistajaga. Pilt on illustratiivne.
Tartus on viimase nädala jooksul olnud jalutajail kokkupuuteid ratturist ahistajaga. Pilt on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Paari viimase päeva jooksul on murelikud kodanikud andnud teada Tartus jalgrattaga ringi liikuvast perverdist, kes kipub pimedas naisi käperdama.

Sotsiaalmeedias anti teada, et käperdava ratturiga on kahel naisterahval olnud kokkupuuteid Karlovas ja Turu silla ning Anne kanali lähistel. «Läksin reede õhtul enne südaööd üle Turu silla, olin mõtetes, kui järsku tundsin, et keegi kobab mu tagumikku, aga sain aru alles siis, et keegi mees oli selja taga, kui ta jalgrattaga minust mööduma hakkas,» seisis Facebooki grupis «Märgatud: Tartus» anonüümses postituses. 

«Ta ei kiirustanud algul, pigem oli näha, et ta on väga rahulolev, et saab naisi lihtsalt katsuda, aga kui hakkasin karjuma, et jää seisma, värdjas ahistaja, ja talle järele jooksma, siis ta kiirendas ja sõitis Annelinna poole,» jätkas postitaja. Sarnase sisuga postitus ilmus samasse suhtlusgruppi teisipäeva hommikul, kus naine oli sattunud ahistaja küüsi Karlovas.

Tagasi üles