Noore meistri tiitli pälvis teist aastat järjest tartlasest automaaler, kes esmalt õppis üldse kokaks

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Ühe ülesandena tuli Kristo Tarasovil telesaate finaalvoorus autokapoti siseservadesse püstoli abil paigaldada hermeetikat, mis kaitseb detaili niiskuse ja rooste eest. Kasulik oskus, sest sama tööd oli tal tarvis teha ka kolmapäeval tööpostil.
Ühe ülesandena tuli Kristo Tarasovil telesaate finaalvoorus autokapoti siseservadesse püstoli abil paigaldada hermeetikat, mis kaitseb detaili niiskuse ja rooste eest. Kasulik oskus, sest sama tööd oli tal tarvis teha ka kolmapäeval tööpostil. Foto: Margus Ansu

Telesaate «Noor meister» kolmandas osas selgus kolmapäeva õhtul parim automaaler, kelleks osutus ka mullu võitnud Kristo Tarasov. Kogemus ei tähendanud aga lihtsamat võistlust, vaid vastupidi – suuremat pinget ja vastutustunnet, tõdes tartlasest noor meister.

Tallinna tööstushariduskeskuses peetud automaalrite kutsemeistrivõistlusel jahtis tiitlit kaheksa noort kuuest koolist.

Kui varem oli automaalri eriala hinnas põhiliselt noormeeste seas, siis nüüd võistles tiitli nimel koguni viis tütarlast. Üks kolmest noormehest oli Kristo Tarasov (23), kes läks võistlustulle kindla eesmärgiga: kaitsta tiitlit.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles