Raske avarii survestab transpordiametit ohtlikul teelõigul piirkiirust vähendama (5)

Kelly Olesk
, Reporter
Copy
Väikse tüdrukuga juhtus raske õnnetus Kastre vallas Tuigo bussipeatuse ning Tuigo endise koolimaja asemele ehitatava lasteaia vahetus läheduses. Vallavalitsus soovib, et transpordiamet piiraks teelõigul kiirust ning paigaldaks teetõkked.
Väikse tüdrukuga juhtus raske õnnetus Kastre vallas Tuigo bussipeatuse ning Tuigo endise koolimaja asemele ehitatava lasteaia vahetus läheduses. Vallavalitsus soovib, et transpordiamet piiraks teelõigul kiirust ning paigaldaks teetõkked. Foto: Margus Ansu

Kastre vallas Mõra külas juhtus pühapäeval raske liiklusõnnetus, kus seitsmeaastane tüdruk ei märganud vasakult lähenevat autot ning sai sõidukilt löögi. Et sel riigiteel on lubatud piirkiirus 90 kilomeetrit tunnis ning vald ehitab sinna uut lasteada ja areneb ka elamurajoon, palub vald transpordiametil seal piirkiirust alandada.

Avariis väga raskelt viga saanud seitsmeaastane tüdruk on endiselt haiglas.

Esmaspäeval tegi Kastre vald pöördumise transpordiametisse, vastust veel pole. «Usun, et olenemata transpordiameti piiratud eelarvest näevad ka nemad kiiret lahenduse leidmise vajadust,» märkis Kastre vallavanem Annika Pajumaa-Murov.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles