VIDEO TAGAAJAMISEST Varastatud autodega teismelised põgenesid politsei eest

Copy
Anne Selveri juurde jõudes autoteeninduse parklast pihta pandud Renault enam omal jõul edasi ei liikunud.
Anne Selveri juurde jõudes autoteeninduse parklast pihta pandud Renault enam omal jõul edasi ei liikunud. Foto: Jürgen Puistaja

Kaks noormeest ärandasid sõiduautod ning tegid nendega ööl vastu esmaspäeva mööda Tartut «lõbusõitu», ent politsei lõpetas nende ralli. Kui üks masin enam omal jõul edasi ei liikunud, siis teise poisi autoga põgenemine jätkus, kuid korrakaitsjad leidsid noormehed siiski kesklinnast üles.

Ühe auto olid noormehed varastanud Tartus Ringtee autoteeninduse parklast, kus remonti ootas sõiduauto Renault. Teine auto, Audi oli ärandatud Kastre vallast talu õuelt.

Politsei märkas neid masinaid Tartus Annelinnas sõitmas ööl vastu esmaspäeva kella poole kolme paiku. Noored huligaanid eirasid peatumismärguannet ning otsustasid põgeneda. Sirgelt sõitsid nad üle ringristmike ning kuna kiirus oli suur ja sõiduoskust ilmselt nappis, põrkasid nad ka omavahel kokku, kuid jätkasid pagemist.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles