Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Prügikastideta randades vedeleb taarat ja kakakotte (1)

Copy
Külitses elav Kuldar Lossmann tõi randa kaks aiatooli, et ta ise ja poeg Rico (pildil) saaks suplemas käies oma asju seal hoida ning vajadusel veidi jalgu puhata, sest lisaks prügikastidele pole rannas ka ainsatki pinki.
Külitses elav Kuldar Lossmann tõi randa kaks aiatooli, et ta ise ja poeg Rico (pildil) saaks suplemas käies oma asju seal hoida ning vajadusel veidi jalgu puhata, sest lisaks prügikastidele pole rannas ka ainsatki pinki. Foto: Margus Ansu

Tartus on kolm menukat supluskohta ehk Anne kanal, linnaujula Ülejõe linnajaos ning Emajõe vabaujula Supilinna servas. Kui nendes randades on puhtust tänu prügikastidele lihtne hoida ning esmaspäeva õhtul otsustas linnavalitsus pika nurina peale avada ka viimasedki tualetid Supilinna lõpus, siis Tartust kaugemal on lood märksa täbaramad.

Linnapiiridest eemal on mitu sellist supluskohta, kus lisaks kohalikele meeldib käia ka tartlastel. Paraku võib väiksemates randades tabada neid halb üllatus, sest mõnes pole ühtegi prügikasti, rääkimata avalikult kasutatavatest väljakäikudest.

Oma aiatooliga randa

Tagasi üles