Hariduse uues rahastusmudelis jäi kokkulepe sündimata

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Haridusleppe läbirääkimiste neljanda kokkusaamise järgsel pressikonverentsil täna õhtupoolikul nentisid Harku abivallavanem Robert Lippin (vasakult), haridus- ja teadusminister Kristina Kallas ja haridustöötajate liidu esimees Reemo Voltri, et rahastusmudelis kokkuleppele ei saadud.
Haridusleppe läbirääkimiste neljanda kokkusaamise järgsel pressikonverentsil täna õhtupoolikul nentisid Harku abivallavanem Robert Lippin (vasakult), haridus- ja teadusminister Kristina Kallas ja haridustöötajate liidu esimees Reemo Voltri, et rahastusmudelis kokkuleppele ei saadud. Foto: Margus Ansu

Haridus- ja teadusministeeriumi (HTM), omavalitsuste ning koolijuhtide ühingu esindajad arutasid eile ja täna uut hariduslepet, kuid üksmeelele täna õhtuks ei jõutud. Kõige suuremat ebakõla tekitab loodav rahastusmudel, mille jõustumisel kaotavad 31 omavalitsust üle Eesti sadu tuhandeid eurosid.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles