Korvpalliekspert põlisest Tallinna ja Tartu finaalist: see võib jääda päris lühikeseks ürituseks

Kristofer Seema
, reporter
Copy
BC Kalev/Cramo keskmängija Manny Suárez (sinises) on hooaja lõpus olnud võimsas hoos. Poolfinaalis Rapla vastu viskas ta punkti minuti kohta ja seda 70-protsendilise tabavusega.
BC Kalev/Cramo keskmängija Manny Suárez (sinises) on hooaja lõpus olnud võimsas hoos. Poolfinaalis Rapla vastu viskas ta punkti minuti kohta ja seda 70-protsendilise tabavusega. Foto: Sander Ilvest

Kolmapäeva õhtul kell 19.30 algab Kalevi spordihallis kolme võiduni peetav korvpalli Eesti meistrivõistluste finaalseeria, kus kohtuvad kaks suurt: BC Kalev/Cramo ning Tartu Ülikool Maks & Moorits.

Mullu kohtusid finaalis samad meeskonnad ja peale jäi Kalev/Cramo 3:0. Täpselt sama on tänavuste omavaheliste mängude seis: Eesti-Läti ühisliigas jäid pealinlased peale 74:71 ja 77:63, veebruarikuises karikafinaalis 76:68.

Tartu korvpallimeeskond on andnud selge lubaduse, et ülikoolilinnale märgilisel aastal on eesmärk kuldmedal. Selle saavutamiseks vallandati aprillis senine peatreener Gundars Vētra ja vägesid toodi juhtima Priit Vene. Kuidas aga võita finaalseeriat klubi vastu, kes pole tänavu ühelegi Eesti tiimile veel kaotanud?

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles