Vabatahtlikud pritsumehed aitavad päästa tantsupeo muru (1)

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Tõrvandi vabatahtlikud päästjad otsustasid heast südamest tantsupeo korraldajatele appi minna ning käia regulaarselt kastmas muru, millel hakatakse 14. juunil tantsima.
Tõrvandi vabatahtlikud päästjad otsustasid heast südamest tantsupeo korraldajatele appi minna ning käia regulaarselt kastmas muru, millel hakatakse 14. juunil tantsima. Foto: Erakogu

Läinud nädalal avanes Tartus Eesti Rahva Muuseumi juurest kesklinna poole jalutanud perele kummaline vaatepilt, kui Tartu lumeparki oli kohale sõitnud päästeameti värvides masin, mis justkui oleks kustutanud kulupõlengut, ainult et tuld ei olnud kuskil näha.

Selgus, et möödunud suvel tasandati lumepargis maad ja külvati muru, et suviseks Tartu tantsupeoks «Juure juures» oleks valmis tantsuplats, mis on tantsijale mõnus ja turvaline. Kuigi kevadpäike tõi muru kenasti välja, oli see liialt värske ja nõrk ega pidanud menukale tudengite öölaulupeole vastu nii, nagu korraldajad olid lootnud.

Vabatahtlikud keeldusid rahast

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles