Suurtest rahvamassidest hoolimata möödus politseinikel nädalavahetus rahulikult

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Tartus Kroonuaia tänaval ei allunud joobes mees turvatöötaja korraldustele. Eelnevalt oli tal tekkinud probleem ka pubis sees, mille peale palusid turvatöötajad mehel lahkuda. Ta läks pubist küll välja, ent hakkas siis maja ees vaidlema, mistap tuli politseil ta koju peatäit välja magama viia.
Tartus Kroonuaia tänaval ei allunud joobes mees turvatöötaja korraldustele. Eelnevalt oli tal tekkinud probleem ka pubis sees, mille peale palusid turvatöötajad mehel lahkuda. Ta läks pubist küll välja, ent hakkas siis maja ees vaidlema, mistap tuli politseil ta koju peatäit välja magama viia. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetus tõi Tartu kesklinna enneolematult palju rahvast, sest toimus kontsertlavastus «Suudlev Tartu», lisaks said kokku Tartu ülikooli vilistlased, peeti Karlova päevi, arutleti maailmaasju (eel)arvamusfestivalil ning põhjust hilisel ajal uidata andis ka muuseumiöö.

Inimhulgast hoolimata oli politseinikel üsna rahulik nädalavahetus, mis ei eristunud väljakutsete poolest nädal aega varasemast.

Arvestades nädalavahetuse suursündmusi Tartu linnas, oli ka politsei väljas suuremate jõududega. Küll aga tuleb tõdeda, et linnas toimunud arvukad üritused ja suur rahvahulk politseile lisatööd kaasa ei toonud, teatas politsei- ja piirivalveameti Tartu piirkonnavanem Siim Linnard. «Inimesed olid mõistlikud ning meie abi konkreetselt nende sündmuste vaates vaja ei läinud.»

Kokku oli nädalavahetusel Tartu jaoskonna piires, mille alla kuulub Tartu- ja Jõgevamaa, 238 väljakutset, mis on pea sama suurusjärk, mis ülemöödunudki nädalavahetusel, kommenteeris Linnard.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles