Finnairi Tartu lennud taastuvad 2. juunist

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
31. märtsil taasalustas Finnair regulaarlende Tartu ja Helsingi lennujaama vahet. Esimesed lennureisijad võttis vastu muusika ja rahvatantsijad. Uus taasalustamine on plaanis 2. juunil.
31. märtsil taasalustas Finnair regulaarlende Tartu ja Helsingi lennujaama vahet. Esimesed lennureisijad võttis vastu muusika ja rahvatantsijad. Uus taasalustamine on plaanis 2. juunil. Foto: Kristjan Teedema

Tartu lennujaam ootab Finnairi lennukeid tagasi 2. juunist, see on ka esimene kuupäev, milleks Finnair pileteid müüb. Tartu lennujaama käitusjuht Roman Kulikov ütles, et mingit teistsugust teavet lendude taastamise kohta pole neile antud.

Ta lisas, et lennujaama poolest võiksid lennud alata taas kasvõi homme.

Broneerimiskeskkonda uurides on näha, et kesksuvel Tartust laupäeviti lende ei ole ja pole ka n-ö öiseid lende. Teatavasti näeb leping Tartu linnaga ette tosin lendu nädalas kummaski suunas, aga juba mullu aasta lõpul tegi Finnair ettepaneku, et jaanipäevast augusti keskpaigani võiks graafik olla hõredam, sest ärireisijaid on siis napilt.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles