Voldemar Kuslap tuleb tartlastele lugusid jutustama ja laulma

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Voldemar Kuslap ei piirdu raamatukogus vaid juttudega, vaid kõlavad ka laulud, mis on aastate jooksul tema repertuaari kuulunud.
Voldemar Kuslap ei piirdu raamatukogus vaid juttudega, vaid kõlavad ka laulud, mis on aastate jooksul tema repertuaari kuulunud. Foto: Elmo Riig

Tartu linnaraamatukogu Karlova-Ropka harukogus on homme, 14. mail kell 17.30 toimuval salongiõhtul «Täna tahaksin ma laulda» külas Voldemar Kuslap. Armastatud laulja ja näitleja jutustab lugusid elust ja inimestest ning jagab värvikaid mälestusi oma esinemistest.

Ettekandmisele tulevad Heldur Jõgioja, Imre Kálmáni, Arne Oidi ning mitmete teiste heliloojate palad, mis on aastate jooksul Voldemar Kuslapi repertuaari kuulunud.

Voldemar Kuslap (bariton) on laulnud nii ooperites ja operettides kui ka muusikalides kokku üle 100 rolli. Peale Estonia teatri on ta üles astunud ka Nargen Opera etendustes. Ühtlasi on ta palju esinenud estraadi- ja kammerlauljana.

Voldemar Kuslap on mänginud filmides, viimane neist oli isa roll filmis «Taevatrepp» (2023) ning teinud kaasa Vanalinnastuudio ja Vana Baskini Teatri draamalavastustes. Voldemar Kuslapit on tunnustatud teenelise kunstniku aunimetusega, Valgetähe V klassi teenemärgiga, Tallinna Raemedaliga ja mitmete teiste tunnustustega.

Kuslap on laulmise kõrval avaldanud raamatud «Jalutuskäigu Eesti kalmistutel» (2017) ja «Uued jalutuskäigud Eesti kalmistutel» (2024).

Salongiõhtu on tasuta.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles