Mitu noort vabavõitlejat tuli Balti meistriks

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Tartlastest võistlesid Leedus Viktoriia Ostapenko (vasakult), Karl Hausenberg, Artur Kõuts, Emily Biedermann, Henri Mathias Lepik ja Raul Soosaar. Nendega oli kaasas ka treener Ott Tõnissaar.
Tartlastest võistlesid Leedus Viktoriia Ostapenko (vasakult), Karl Hausenberg, Artur Kõuts, Emily Biedermann, Henri Mathias Lepik ja Raul Soosaar. Nendega oli kaasas ka treener Ott Tõnissaar. Foto: Spordiklubi Englas

Kuus Spordiklubi Englas ridades treenivat noort võistles laupäeval Leedus, kus toimusid tänavused Balti lahtised meistrivõistlused sportlikus vabavõitluses. Kui võite teenisid kõik tartlased, siis viiel õnnestus tulla ka Balti meistriks. 

Enim said end Leedus proovile panna Henri Mathias Lepik (U14, –52 kg) ja Raul Soosaar (U14, –57 kg), sest neil tuli pidada kolm kohtumist. Kui Soosaarel tuli leppida ühe võidu ja neljanda kohaga, siis Lepik võitis kõik vastased ja teenis niiviisi Balti meistritiitli.

Sama suutsid kahe matšivõiduga Karl Hausenberg (U12, –40 kg) ja Artur Kõuts (U14, –62 kg). Seevastu Viktoriia Ostapenkol (U12, –40 kg) ja Emily Biedermannil (U14, –62 kg) piisas kulla võitmiseks ühest edukast kohtumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles