Harrastajate sulgpalliturniiri parim võitis kõik kohtumised

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Turniiri edukaim mängija Aivo Paulus võitis koos Helen Paulusega segapaariturniiri. Teise koha said Kalle Kesamaa ja Maia Võsu ning kolmanda koha Lauri Voojärv ja Nelli Sepp.
Turniiri edukaim mängija Aivo Paulus võitis koos Helen Paulusega segapaariturniiri. Teise koha said Kalle Kesamaa ja Maia Võsu ning kolmanda koha Lauri Voojärv ja Nelli Sepp. Foto: Erakogu

Laupäeval, 27. aprillil toimus Tartus A. Le Coqi spordimajas üheksas ja ühtlasi hooaja viimane harrastajate paarismänguturniir. Osalejaid oli Tartust, Jõgevalt, Võrust, mujalt Eestist ja isegi Lätist.

Tartus peetud turniiri edukaim mängija oli neljandas liigas kaasa löönud Jõgeva sulgpalliklubi SK Badmint mängija Aivo Paulus, kes pidas 12 mängu ning võitis kõik kohtumised. Ta sai esikoha nii mees- kui ka segapaarismängus. Paulus pidas turniiri jooksul maha ka neli kolmegeimilist mängu. Kaks esikohta noppis laupäevasel turniiril kolmandas liigas Raili Jätsa.

Turniiril osales 143 võistlejat. Kokku võistles 96 paari. Turniiril peeti 207 mängu ja mängiti 467 geimi. Turniiripäeval kogusid kõik mängijad 16 752 punkti 5238 mänguminutiga. Ajakavast jäi turniir maha 120 minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles