Talgupäevad algavad juba kolmapäeval. Korraldajad ootavad töökäsi ja pillimehi

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Ränilinlane Marella Padar leiab kodukandis igal jalutuskäigul prahti. Koos ema Eveliis Padari (vasakul), Kerttu Kikase ja mitmete teiste aktiivsete Ränilinna elanikega on plaanis talgupäeval ümbruskond puhtaks teha.
Ränilinlane Marella Padar leiab kodukandis igal jalutuskäigul prahti. Koos ema Eveliis Padari (vasakul), Kerttu Kikase ja mitmete teiste aktiivsete Ränilinna elanikega on plaanis talgupäeval ümbruskond puhtaks teha. Foto: Kristjan Teedema

Talgukevad on alanud. Sel nädalal tehakse Eesti eri paigus «Teeme ära!» talgupäevadel korda ligi tuhat paika. Tartus on üle kahekümne talgukoha, kuhu oodatakse nii abikäsi kui ka pillimehi.

Tartus on üks suuremaid talgupaiku Ränilinn, kus kohalikud elanikud plaanivad laupäeval korda teha uuselamurajooni ja vanade Ränilinna majade vahele jääva ala.

Uute ja vanade kortermajade vahele jäävale alale on aastatega kokku tassitud kõikvõimalikku sodi, selgitas talgujuht Eveliis Padar. «Siin on kõike alates tavalisest väikesest prügist kuni kodumasinateni välja,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles