Jõuline ülevõtmine. Toidupank viskab mitu maakondlikku partnerit üle parda (7)

Kelly Olesk
, Reporter
Copy
Eesti toidupanga tegevjuht Piet Boerefijn saatis reedel avalikkusele pressiteate, milles andis märku toidupanga laienemise soovidest Lõuna-Eestis. Viisakas kirjas oli märkimata, et kohalike koostööpartneritega koostöö lõpetamine pole sugugi nii sõbralik ja üksmeelne.
Eesti toidupanga tegevjuht Piet Boerefijn saatis reedel avalikkusele pressiteate, milles andis märku toidupanga laienemise soovidest Lõuna-Eestis. Viisakas kirjas oli märkimata, et kohalike koostööpartneritega koostöö lõpetamine pole sugugi nii sõbralik ja üksmeelne. Foto: Eero Vabamägi

Kasinates oludes elavaid inimesi abistav Eesti toidupank saatis nädal tagasi mittetulundusühingutele Iseseisev Elu ja Valga Abikeskus e-kirja, milles andis teada, et koostöö lõpetatakse. Õhustik on pingeline – teisisõnu visatakse senised kohalikud partnerid pärast aastatepikkust koostööd pikema jututa üle parda.

MTÜ Iseseisev Elu on toidupanga nime alt kogunud ja jaganud Tartus toitu 16 aastat. Nüüd lõpetas toidupank nendega aga koostöö ning on mingil põhjusel keelanud endistel partneritel meediaga suhtlemise.

Äkki mind pannakse pärast seda kõnet vangi, ütles Iseseisva Elu juhataja Maire Koppel esimese hooga. Just samal põhjusel keeldus kommentaaridest ka MTÜ Valga Abikeskus eestvedaja.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles