Tartumaal kadunud 12-aastane Kristofer leiti üles

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Uuendatud 18. aprill 2024, 19:23
Copy
Politsei. Foto on illustreeriv.
Politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Marko Saarm

Politsei palus abi, et leida 12-aastast Kristoferi, kes pidanuks peale koolipäeva Tartust Külitsele sõitma ja sealses peatuses bussilt maha tulema, aga ta ei tulnud. Paarkümmend minutit hiljem teatas politsei, et poiss on leitud.

Kella 18 paiku andsid lähedased teada, et Kristofer pole peale kooli koju jõudnud ning on teadmata, kus laps olla võiks. Poiss käib koolis Tartus ning läheb tavaliselt kodukanti sõitva bussi peale Pauluse kiriku juurest.

Kella 15 paiku pidanuks laps bussiga jõudma Külitsele bussipeatusesse, kuid sinna laps ei jõudnud. Lapsel telefoni kaasas ei ole. Poiss ei pruugi julgeda abi küsida ning võib kergesti sattuda segadusse.

Kristofer on umbes 150 cm pikk. Tal on peas musta värvi müts, jalas kõrgema säärega Nike punase-sinise-valgekirjud tossud, seljas punane seljakott ja kaasas musta värvi sussikott.

Praeguseks on politsei suhelnud lapse vanematega, kes poega kodukandist otsivad. Politsei on suhtluses Hansaliinide bussifirmaga, et kontrollida, kas poiss läks Tartust bussi peale ning kas ja kus ta bussilt maha läks.

Politsei palub kõigil, kes poissi märkavad, tema juurde jääda ning helistada häirekeskuse numbril 112. Kui keegi on aga poissi päeva jooksul kuskil liikumas näinud, palume sellestki häirekeskuse numbril teada anda.

Paarkümmend minutit pärast esimese teate saatmist teatas politsei, et poiss on leitud. Last otsinud ema märkas oma poega liikumas Elva maanteel. Lapsega on kõik korras ning ta läks oma vanematega ära koju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles