Juhuslik mööduja päästis võõra inimese petiste käest

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Omniva pakiautomaatide kaudu petetakse inimestelt raha välja üha enam, petised esinevad näiteks pangatöötajate või politseinikena. Foto on illustratiivne.
Omniva pakiautomaatide kaudu petetakse inimestelt raha välja üha enam, petised esinevad näiteks pangatöötajate või politseinikena. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Eile pärastlõunal helistas häirekeskusesse Evelin, kes Omniva pakiautomaadist möödudes märkas selle juures toimetanud vanemat naist. Evelini sekkumiseta oleks 67-aastane naine äärepealt pettuse ohvriks langenud, teatas politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuur täna oma lehel Facebookis.

Evelinile tundus naise käitumine imelik ning ta asus asja uurima. Selgus, et 67-aastane naine oli saanud kõne petturitelt, kes palusid tal võtta pangaautomaadist välja sularaha ja panna see Vahi Selveri juures asuvasse Omniva pakiautomaati.

Evelin sekkus ja tänu temale jättis naine petturitele raha saatmata. Pärast Evelini tublit tegu viisid politseinikud 67-aastase naise pangaautomaadi juurde ja ta sai välja võetud sularaha turvaliselt tagasi oma pangarvele panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles