Laste jalgrattakooli kevadkursused ootavad osalejaid

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Jalgrattakooli läbimine tuleb kindlasti kasuks ka maratonil osalemisel. Pildil Tartu rattamaratoni lastesõidul osalejad.
Jalgrattakooli läbimine tuleb kindlasti kasuks ka maratonil osalemisel. Pildil Tartu rattamaratoni lastesõidul osalejad. Foto: Margus Ansu

Tartu linna jalgrattakooli on oodatud 10–15-aastased õpilased, kes soovivad õppida linnaliikluses jalgrattaga liiklema ja taotleda jalgratturi juhiluba.

Rattakursus hõlmab nii teooriatunde kui ka sõiduõpet. Teooriatunnid on Tartu loodusmajas, praktika Tähtvere õppeplatsil. Sõidupäeval on võimalik ka lapsevanematel osaleda rattakoolitusel, kus nad saavad näpunäiteid ja juhiseid, kuidas olla lapsele liikluses toeks ja eeskujuks.

Kevadpoolaasta jalgrattakooli rühmad:

  • II rühm 30. aprill kuni 16. mai, T ja N kell 15.30–17.
  • III rühm 15. mai kuni 3. juuni, E ja K kell 15.30–17.
  • IV rühm 21. mai kuni 6. juuni, T ja N kell 15.30–17.

Koolitajateks on kogenud õpetajad Toivo Õnneleid, Jana Õnneleid ja Karlis Õnneleid. Jalgrattakooli toetab Tartu linnavalitsus.

Kogu kursuse hind lapse kohta on 30 eurot, ühest perest 2 last kokku 50 eurot. Laps peab olema vähemalt 9,5-aastane, et kursusest osa võtta, juhtimisõigus hakkab kehtima 10-aastaseks saamisel (päev pärast sünnipäeva).

Rohkem infot ja registreerimine Tartu loodusmaja kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles