REEDENE RÕÕM Tartu võrkpallielu veerand sajandit juhtinud Alari Jõesaar: seda kuradi tööd ei soovitaks vaenlasele ka (2)

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Alari Jõesaar tõdes, et Eestis peab pallimänguklubi juhtimiseks olema kõva juurega inimene, kes ei kohku millegi ees. Kahjuks jääb neid inimesi üha vähemaks.
Alari Jõesaar tõdes, et Eestis peab pallimänguklubi juhtimiseks olema kõva juurega inimene, kes ei kohku millegi ees. Kahjuks jääb neid inimesi üha vähemaks. Foto: Margus Ansu

Alari Jõesaar (55) on viimased 25 aastat juhtinud Tartu Bigbanki võrkpalliklubi. Pärast lõppevat hooaega paneb ta rahuliku südamega ameti maha, sest klubil on kõik olemas, et hakkama saada. Teatepulga võtab üle klubi pikaaegne mänedžer Hendrik Rikand. Jõesaare sõnul tema asemikku midagi roosilist ees ei oota.

Mis seisus oli Tartu võrkpall enne, kui teie alustasite?

Tartu võrkpall alustas normaalsel tasemel 1997. aastal. Siis oli selline võistkond nagu Ösel Foods, mis võitis kahe aasta jooksul nii Eesti meistritiitli kui ka karika. 1999. aastal kukkus suur toetaja tagant ära ning mulle ja Raivo Simsonile anti mingi aeg, et hakata ise asju ajama.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles