Tartu korteriühistud saavad tarbetuks muutunud kola äravedamiseks soodsad prügikonteinerid

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Sel aastal paigaldatakse korteriühistute juurde helesinised Eesti Keskkonnateenuste kirjadega konteinerid. Pilt on illustreeriv.
Sel aastal paigaldatakse korteriühistute juurde helesinised Eesti Keskkonnateenuste kirjadega konteinerid. Pilt on illustreeriv. Foto: Pärnu Postimees

Aprillist jaanipäevani saavad korteriühistud tellida tavapärasega võrreldes tunduvalt soodsama hinnaga prügikonteinereid, ent majaomanikel sellist võimalust veel vähemalt praegu kuskilt võtta ei ole.

Projekti «Hoolas ühistu» eesmärk on pakkuda tartlastele võimalust tellida aprillist jaanipäevani kortermaja ette 7–10-kuupmeetrine prügikonteiner, kuhu saab ära visata keldritesse, korteritesse, trepikodadesse ja haljasaladele kogunenud prügi ning tarbetu kraami.

«Projekt on väga populaarseks muutunud ja kui tavaliselt ärkab rahvas alles mais, siis sel korral on aprilli kõigiks nädalavahetusteks kümmekond konteinerit juba tellitud,» ütles «Hoolsa ühistu» eestvedaja ja Tartu korteriühistute liidu juhatuse liige Anne Valk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles