Aivar Mäe lubas taas teatrijuhiks kandideerida (2)

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Teatrijuht Aivar Mäe.
Teatrijuht Aivar Mäe. Foto: Margus Ansu

Teatrijuhi lepingu lõppemise tõttu tänavu 14. augustil kuulutas SA Teater Vanemuine välja avaliku konkursi, et leida võimekas teatrijuht. Kandideerimise dokumentide esitamise tähtaeg on 29. aprill. Üks neist, kes dokumendid tõenäoliselt esitab, on praegune teatrijuht Aivar Mäe. «Jah, kavatsen kandideerida,» ütles ta.

Teatrijuht ehk SA Teater Vanemuine juhatuse liige vastutab riigi asutatud sihtasutusena töötava teatri igapäevase juhtimise ja arendamise eest, lähtudes teatri kunstilistest ja majanduslikest eesmärkidest.

Kandideerimise eeldused on Eesti kultuurivaldkonna ja teatrielu põhjalik tundmine, riiklikult tunnustatud kõrgharidus, vähemalt viieaastane inimeste ja protsesside juhtimise kogemus, vähemalt viieaastane kogemus suure organisatsiooni või struktuuriüksuse majandusliku tegevuse korraldamisel, tugev koostöövalmidus, otsustus- ja algatusvõime, tulemustele orienteeritus, väga hea suhtlemisoskus, sh suhtlemisel avalikkusega, võime luua ja hoida kunstilist täiustumist pakkuvat loomingulist õhkkonda ning väga heal tasemel eesti ja inglise keele oskus.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles