Englas läks Eesti meistrivõistlustele kolme maadlejaga, kes kõik tulid medalile

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Eesti meistrivõistlustel jõudsid poodiumile kõik kolm Englase maadlejat: Karlis Ander All (vasakul) pävis hõbeda, Robin Roots kulla ning Devin Markus Tamm pronksi.
Eesti meistrivõistlustel jõudsid poodiumile kõik kolm Englase maadlejat: Karlis Ander All (vasakul) pävis hõbeda, Robin Roots kulla ning Devin Markus Tamm pronksi. Foto: Erakogu

Türil Konesko spordihoones selgitati laupäeval välja tänavused kuni 17-aastased Eesti parimad maadlejad. Võistlustulle asusid ka tartlastest Kreeka-Rooma maadlejad Robin Roots, Karlis Ander All ja Devin Markus Tamm, kes igaüks lõpetas turniiri eri värvi medaliga.

Kirkaima meene napsas omale Robin Roots, kes saab nüüd öelda, et on kuni 60 kilogrammi arvestuses Eesti meister Kreeka-Rooma maadluses. «Hea meel on Robini üle, sest ta sai lõpuks nüüd ka Eesti meistritiitli,» kiitis hoolealust treener Kristjan Press. «Ta on pikalt vigastustega võidelnud ja hea, et matšid õnnestusid.»

Nagu Press viitas, pole Tartu-Kalev Englase sportlane varem sellist tiitlit saavututanud, kuigi on mõnel korral finaalis maadelnud. Kui senini oli Roots pidanud leppima hõbedaga, siis nüüd tuli seda teha maadlusklubi Nelsoni esindajal Taarjon Väärtnõul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles