Kliinikumi ravijuht Liis Salumäe: seda, milline on tööõhustiku tunnetus, ei saa keegi faktiliselt kontrollida

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy
«Me ei saa öelda, et meil oleks mingi otsus või lahendus käes,» sõnab Tartu ülikooli kliinikumi ravijuht Liis Salumäe erakorralise meditsiini osakonna töömeeleolu kommenteerides. «Aga töökatkestust ei ole, patsiendid muretsema ei pea, ja töötüli lahendamiseks on kõik pooled koostöövalmis.»
«Me ei saa öelda, et meil oleks mingi otsus või lahendus käes,» sõnab Tartu ülikooli kliinikumi ravijuht Liis Salumäe erakorralise meditsiini osakonna töömeeleolu kommenteerides. «Aga töökatkestust ei ole, patsiendid muretsema ei pea, ja töötüli lahendamiseks on kõik pooled koostöövalmis.» Foto: Sille Annuk

Tartu ülikooli kliinikumi ravijuht Liis Salumäe (41) on ametipostil olnud kuus kuud ja avalikkusele veel vähe tuntud. Ta on saanud uude rolli sisse elada, aga püsinud pigem varjus.

Märtsis üles tõusnud probleemid erakorralise meditsiini osakonnas, mil osa arste umbusaldas oma juhti Sander Poksi, ning sisekliiniku endokrinoloogide nõudmised pikendada vastuvõtuaegu andsid põhjuse seda intervjuud mitte enam edasi lükata.

Doktor Liis Salumäe, alustame algusest. Te eriala on patoloogia. Te peaksite oskama leida üles näiteks kõigi haiguste juurpõhjused. Põnev ju! Ja nüüd olete vastu võtnud kõikehõlmava administratiivse töö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles