Tartlanna jõudis Taani sulgpalli klubiliigas finaali

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Eile võistles olümpiasportlane Kristin Kuuba ja tema Taani liiga klubi Skovshoved Badminton Taani liiga poolfinaalis Vendsysseli vastu. Kohtumine võideti 7:2, kus Kuuba võitis oma mängu kolme geimiga.
Eile võistles olümpiasportlane Kristin Kuuba ja tema Taani liiga klubi Skovshoved Badminton Taani liiga poolfinaalis Vendsysseli vastu. Kohtumine võideti 7:2, kus Kuuba võitis oma mängu kolme geimiga. Foto: SK Triiton

Taani sulgpalli klubiliigas Badmintonligaenis selgusid teisipäeva õhtul tänavused finalistid. Põhiturniiri teisena lõpetanud Skovshovedi võistkonnas sai pärast vigastuspausi kaasa teha ka Kristin Kuuba ning tartlanna tagasitulek lõppes nii talle kui ka klubile võidukalt.

Põhiturniiril kolmanda koha hõivanud tiitlikaitsja Vendsyssel saatis Eesti esireketile Krøyersvej saalis vastu Frederikke Østergaardi. Taanlanna võitis küll esimese geimi 21:17, kuid teises suutis Kuuba tasavägise lõpu kallutada enda kasuks 23:21 ning kolmandas võidutses ta 21:16.

Kuuba toodu oli üks seitsmest Skovshovedi võidupunktist, külalised suutsid võita vaid ühe meespaarismängu (Robin Tabeling – Cheryl Seinen) ja naispaarismängu (Debora Jille – Cheryl Seinen). 7:2 võiduga sammus Skovshoved kindlalt 7. mail Fredriksbergis peetavasse finaali.

Teine finalist on põhiturniiri võitja Højbjerg/Via Biler, kes samuti kodusaalis mängides alistas Team Skælskør-Slagelse 5:1. Nii Højbjerg kui ka Skovshoved noppisid põhiturniiril võrdselt kaheksa võitu, kuid punkte kogunes esimestel veidi suuremaskooriliste võitude eest 83 Skovshovedi 77 vastu.

Ka omavahelise kohtumise põhiturniiri viimases voorus 23. veebruaril oma kodusel NES Arenal võitis Højbjerg 6:3. Selleks kohtumiseks Kristin Kuuba veel mänguküps polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles