Esindusmeeskond on kriisis? Lätis saadud saun lausa üllatas, kuid koduväljak annab veel lootust, leidis Janar Talts

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Tartu ülikool Maks & Moorits alustas sõelmänge hästi, sest alistas Põhja-Euroopa veerandfinaalseeria avakohtumises 83:75 Rumeenia klubi CSO Voluntari, kuid sellele on järgnenud suur kaotus nii Rumeenias kui ka Lätis.
Tartu ülikool Maks & Moorits alustas sõelmänge hästi, sest alistas Põhja-Euroopa veerandfinaalseeria avakohtumises 83:75 Rumeenia klubi CSO Voluntari, kuid sellele on järgnenud suur kaotus nii Rumeenias kui ka Lätis. Foto: Margus Ansu

Korvpallimeeskond Tartu Ülikool Maks & Moorits sai suurel reedel tohutu kaotuse, kui võõrsil peetud Eesti-Läti ühisliiga veerandfinaalseeria esimeses kohtumises tuli tunnistada BK Ventspilsi 103:69 paremust. Tartu meeskonna korvpalli spordidirektori Janar Taltsi sõnul läks mäng alla igasugust arvestust, see üllatas ning oli kui jätk eelmisele kindlale kaotusele. Mis nüüd edasi saab?

Kui enne Eesti-Läti ühisliiga esimest veerandfinaali kohtumist lausus Tartu meeskonna abitreener Olari Naarits, et kuna Ventspils on liigas enim punkte viskav meeskond, tuleb nende vastu kaitsest lähtuvalt mängida, oli ligi 30 punkti suurune kaotus Janar Taltsi sõnul lausa üllatav. Kasvõi seetõttu, et põhihooaeg lõpetati tabeli naabritena: Ventspils oli neljas, Tartu viies.

Mis läks valesti? Viltu kiskus Taltsi sõnul kohe alguses. «Kes vähegi statistikat lugeda oskab, näeb, et meil on lauapallide võitmisega tõsised raskused olnud,» suunas ta. Täpsemalt võitsid tartlased lauapalli seitsmel juhul ründes ning 18 korral kaitses. Vastastel olid need arvud aga vastavalt 15 ja 49.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles