Tartu politseinikud tabasid metallivarguses kahtlustatavad

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinn linnulennult.
Annelinn linnulennult. Foto: Margus Ansu / Postimees

Täna öösel pidasid Tartu patrullpolitseinikud kinni kaks meest, keda kahtlustatakse metallivarguses Annelinnast.

Väljakutse sai politsei kell 4.30, kui tähelepanelik kodanik teatas, et Kaunase puiesteel on toime pandud vargus ja äsja sõitsid vargad maja juurest minema.

Annelinnas patrullinud politseinikud märkasid peagi teataja poolt kirjeldatud masinat, selle juures ka kahte 40ndates eluaastates meest.

Patrullpolitseinikud kontrollisid sõidukit, palusid meestel avada selle tagumise ukse ja nähtavale ilmusidki varastatud esemed – jalgade pühkimiseks mõeldud metallrestid.

Patrullpolitseinikud pidasid kuriteos kahtlustatavatena mehed kinni ning juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlust varguse paragrahvi järgi.

Tartu patrullteenistuse juht Maido Kolk kiitis tähelepanelikku kodanikku, kes operatiivselt info politseile edastas ning soovitas teistelgi teavitada politseid kahtlasest tegevusest oma kodukandis.

«Nagu ka antud juhtum näitab, siis hea infovahetus politsei ja tähelepanelike linnakodanike vahel aitab olulisel määral kaasa sellele, et vargad loetud minutite vältel juba vastutusele võetakse,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles