Kohtust saadud võit ei tähenda Ihaste metsa säilimist (2)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Äsja kohtuvõidu saanud Ihaste elanike liidu eestvedaja Lenne Rähn-Kuusiku telefon oli neljapäeval kõnedest tuline. Muu hulgas uurisid tema mõttekaaslased, kui kauaks jääb vaidlusalust metsatukka ümbritsema võrkaed.
Äsja kohtuvõidu saanud Ihaste elanike liidu eestvedaja Lenne Rähn-Kuusiku telefon oli neljapäeval kõnedest tuline. Muu hulgas uurisid tema mõttekaaslased, kui kauaks jääb vaidlusalust metsatukka ümbritsema võrkaed. Foto: Kristjan Teedema

Mittetulundusühing Ihaste Elanike Liit eesotsas Lenne Rähn-Kuusikuga on aastaid võidelnud selle eest, et Hipodroomi ja Männimetsa tee vaheline eravalduses mets jääks uusarendusest puutumata. Äsja andis suisa riigikohus vastalistele õiguse, kuid ometi ei tähenda see, et kõnealusele rohealale midagi ei ehitataks.

«Ihaste metsa säilimise eest on võidelnud üle saja ümbruskondse elaniku. Kogu protsess näitab, kui kokkuhoidev on meie kogukond,» sõnas Rähn-Kuusik. Tema hinnangul peaks Tartu linn edaspidi andma vaidlusaluse metsatuka kogukonna käsutusse.

Kohtukulud linnale

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles